10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

Összeszedtük a 10 leggyakrabban célba találó érvünket arról, hogy miért a Trkdis termékei és megoldásai a legjobbak a gsm / ip okos riasztó, átjelző, kommunikátor területen.

1. Szélesebb kompatibilitás, mint a gyártók saját megoldásainál

Ez az egész történet úgy kezdődött, hogy egy DSC 1565-2P típusú központhoz kellett volna Ethernet kommunikátort találni. A DSC saját kommunikátora nem volt kompatibilis a saját központjával, így alternatívát kellett találni. A Trikdis Ethernet kommunikátora azon kívül, hogy képes volt ellátni ezt a feladatot, még számos más előnnyel járt, pl. Protegus Mobil / Web alkalmazás teljesen ingyenes. Sajnos általában ezt az eredményt láttuk a nagy gyártók egyéb eszközeinél is.

2. Adatbuszra vagy soros portra köthető kommunikátorok

Bevált megoldás a TIP RING interfészre bármilyen kommunikátort kötni, de hátrány a lassabb kommunikáció, a hosszabb telepítési idő, a panel programozás igénye stb. A Trikdis egyedülálló módon adatbuszra vagy soros portra köthető kommunikátorokat is kínál és ezek a nagyobb gyártók népszerűbb modelljeivel kompatibilisek.

3. Gyors telepíthetőség

Éppen az adatbuszos megoldásból adódóan a telepítési ideje egy-egy eszköznek akár a töredéke is lehet.

4. Egy programozószoftver az összes Trikdis eszközhöz

Minden Trikdis eszközt ugyanabból a programozószoftverből lehet elérni, így a tanulási folyamat lerövidül mivel ugyanazok a funkciók ugyanott és ugyanabban a formában érhetők el. Az ismerős környezetet pedig utána rutin szerűen és gyorsan lehet használni.

5. Távolról is programozható kommunikátorok és riasztók

Az imént említett programozószoftverrel, akár távolról is módosítható bármelyik IP alapú rendszer és természetesen működik a hagyományos SMS formátum is. Ráadásul a korábban programozott eszközöket egy legördülő listából villám gyorsan ki lehet választani.

6. SP231 riasztó panel 2 SIM kártya foglalattal

Nincs szükség külön ethernet vagy GSM átjelzőre / kommunikátorra a Trikdis saját riasztó központja esetében. A szokásos módok mellett IP kommunikációra is képes megoldással teljes körűen irányítható a rendszer az ingyenes Protegus Mobil / Web alkalmazással, így néhány okos otthon funkció is könnyen kialakítható a segítségével.

7. Párhuzamos kommunikáció az ügyfél és a felügyelet felé

Minden Trikdis eszköz esetében érvényes, hogy az ügyfél és a felügyelet felé is párhuzamosan képes kommunikálni és minden esetben beállítható legalább egy másodlagos biztonsági csatorna, ha az alapértelmezett valamiért nem működne.

8. Böngészőből is elérhető a Protegus felhasználói alkalmazás

Nem csak Android és IOS rendszeren, hanem böngészőből is elérhető a Protegus felhasználói alkalmazás. Leggyakrabban vállalkozások, irodaházak esetében hasznos, ha a Biztonsági szolgálat vagy a Portás a böngészőbe belépve látja a rendszer minden eseményét és igény esetén akár az irányítás is rábízható.

9. Saját logó a Protegus felhasználói alkalmazásban

Amikor egy telepítő elkészíti a rendszert és átadja a felhasználónak, az alkalmazás fejlécében az ő előre beállított logója jelenik meg, így a felhasználó minden használatkor látja és tudja kihez forduljon, ha újabb munkára, karbantartásra keres telepítő céget, szakembert.

10. CG17 az igazi Jolly Joker

A CG17 akkumulátor töltést biztosít a szünetmentes tápegységének és integrált átjelzővel rendelkezik, így teljes értékű riasztóként, okos otthon vagy irányító (pl. kapu) eszközként is hadba fogható. Kis fogyasztású, ezért nagyobb akkuról hálózat nélkül is hosszan üzemeltethető, így nyaralókba az első számú megoldás. Csatlakoztatható hozzá ezen kívül GPS nyomkövető és számos pl. üzemanyagszint jelző vagy hőmérséklet szenzor, így személygépjárműbe, tehergépkocsiba vagy akár hajóba is telepíthető, flottakövetésre is alkalmas. Egyedülálló módon az 1 dedikált bemenet és 2 dedikált kimenet mellett a maradék 3 kontaktus rugalmasan használható fel. Azaz tud 4 zónás riasztó is lenni az eszköz 2 kimenettel, de lehet 5 kimenetes okos eszköz, 1 bemenettel a hibajelzésre. Szokás szerint az ingyenes Protegus Mobil / Web alkalmazással használható.

Címkék:


Kapcsolódó írások

Kapcsolódó termékek