Protegus Android / Iphone és webes alkalmazás

  • 2018.01.27
Protegus Android / Iphone és webes alkalmazás

Felhasználóként, függetlenül attól, hogy távfelügyeletre van kötve a riasztód vagy nem veszel igénybe ilyen szolgáltatást, kétségtelenül hasznos, ha az eseményekről te személyesen is értesülsz, távolról élesíteni vagy hatástalanítani tudod a riasztó rendszered vagy irányíthatod az egyéb berendezéseidet. Ezt kínálja számodra az ingyenes Protegus mobil / web okos alkalmazás. És mindezt bármilyen riasztó rendszerhez!

Nem kell lecserélned a meglévő rendszered!

A Protegus magyar nyelven is elérhető mobil és webes alkalmazás bármilyen gyártótól származó riasztó központ esetében használható, köszönhetően a Trikdis által kínált átjelzőknek. Így nem kell egy teljesen új rendszert kifizetned, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csak illeszteni a megfelelő kommunikátort a rendszeredhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz, úgy mint Paradox, DSC, Pyronix, Texecom, Interlogix és a kevésbé elterjedt típusokhoz is találsz csatlakoztatható típust, amivel a Trikdis a legszélesebb kompatibilitást nyújtja a piacon.

Értesítés minden eseményről

Mostantól te, a Felhasználó is megfelelően részletezett üzenetben értesülhetsz minden fontos eseményről. Ez nem csak a felügyeletnek lehet hasznos, mivel pontosan kiderül, mi, mikor és hol történt és melyik Felhasználó érintett. Például hazaért valaki a családból és hatástalanította a rendszert...

Távolról élesíthető vagy hatástalanítható a rendszer

Indulás után jutott eszedbe, hogy elfelejtettél élesíteni? Be kell engedned valakit, de nem szeretnéd megadni neki a riasztó jelszavát. Számtalan esetben jól jöhet, ha távolról is tudod kezelni a rendszeredet vagy ideiglenes jogosultságot tudsz adni valakinek, akár távolról, ez a Protegus alkalmazással és a Trikdis riasztóival és átjelzőivel nem gond.

Távolról irányítható eszközök

Még ennél is több dolog irányítása kerülhet ezzel a zsebedbe. Garázsajtó, kertkapu, világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer. Bármilyen elektromosan vezérelhető rendszer összeköthető a Trikdis eszközein található kimenetekkel és távolról irányítható a működése.

Monitorozható szenzorok

Számos érzékelő típus csatlakoztatható és felügyelhető a Protegus alkalmazás segítségével. Nem csak a biztonságot szolgálhatja, információt nyújthat többféle területen, legyen az otthoni, munkahelyi vagy ipari felhasználás.

Címkék:


Kapcsolódó írások

Kapcsolódó termékek