Regisztráció és céglogó beállítás a Protegus alkalmazásban

  • Regisztráció és céglogó beállítás a Protegus alkalmazásban

Ebben a bejegyzésben lépésről-lépésre bemutatjuk a Protegus rendszerbe történő telepítői regisztráció folyamatát és a saját céglogó beállítását. Az egész nem tart tovább 5-10 percnél.

Milyen jövőbeli haszna lesz a beállított céglogónak és az ügyfeleknek átadott rendszereknek?

A Protegus rendszer felhasználói alapértelmezetten a Protegus logóját látják a böngészőben a bal felső sarokban, az alkalmazásban pedig a bal oldali menü tetején, ha azonban a rendszerüket egy telepítő adta át, ott a telepítőhöz vagy a telepítő cégéhez tartozó logó lesz látható a Protegus logó helyett. (Ha a logó be van állítva.)

Protegus rendszer céglogó nélkül és céglogó beállítás után
Protegus rendszer céglogó nélkül és céglogó beállítás után android rendszerben.

Tipp: a beállított logó marketing funkciókat is szolgál. Az ügyfél naponta több alkalommal látja a cég logóját.

Például egy lakópark közös kapujánál vagy garázsajtajánál telepített GV17 okos kapunyitó akár 1000+ potenciális ügyfelet jelent, nap-mint-nap látni fogják a telepítő cég logóját.

A regisztrációt és logó beállítást ebben a példában böngészőben végeztük el, de hasonlóképpen történne a telefonos alkalmazásban is.

Regisztráció

1. Böngészőben első lépésként látogass el a Protegus oldalára és válaszd ki a magyar nyelvet a legördülő menüben és kattints a regisztráció gombra.

Protegus kezdőlap: nyelv kiválasztása és regisztráció
Protegus kezdőlap: nyelv kiválasztása és regisztráció

2. Töltsd ki az adatokat, majd jelöld be, hogy telepítőként regisztrálsz. Töltsd ki a további mezőket: működési terület, cégnév és telefonszám, majd nyomj a regisztráció gombra.

Protegus regisztráció telepítőknek: válassz területet, add meg a cég nevét és a telefonszámát
Protegus regisztráció telepítőknek: válassz területet, add meg a cég nevét és a telefonszámát

3. A megadott e-mail címre érkezni fog egy levél, a benne található linkre kattintva megerősítheted a regisztrációdat. A link automatikusan a Protegus fiókodba irányít.

Protegus főoldal a belépés után
Protegus főoldal a belépés után

Céglogó beállítás

1. Ha még nem vagy belépve a Protegus-ba, látogass el a Protegus bejelentkezési oldalára és a felhasználóneved és jelszavad megadásával jelentkezz be, majd válaszd a testreszabás menüpontot.

Protegus főoldal: testreszabás
Protegus főoldal: testreszabás

2. A következő ablakon válaszd a profilbeállítást, töltsd ki a hiányzó adatokat, majd a képfeltöltés gombra kattintva, a felugró ablakban választhatod ki a kívánt logót tartalmazó képfájlt. A kép ajánlott mérete 165x45 pixel (nagyobb nem lehet) és a fájl formátuma pedig svg vagy png lehet.

Protegus céglogó feltöltés
Protegus céglogó feltöltés

3. A logó megjelent a bal felső sarokban.

Protegus céglogó a böngészőben
Protegus céglogó a böngészőben

Tipp: ha a logó aljára még egy elérhetőség, pl. telefonszám is kerül, akkor biztosan tudni fogja a felhasználó, hova forduljon segítségért.

Jó hír, hogy bármikor történik a beállítás, a korábbi rendszereknél is azonnal megjelenik és ezen felül az alkalmazásban a segítségkérés menüpontot használva a felhasználó jelezheti, ha műszaki segítségre lenne szüksége.

Címkék protegus, riasztó, okos kommunikátor, okos otthon, kapuautomatizálás, okos kapunyitó


Kapcsolódó írások

Protegus mobil és webes alkalmazás

  • 2018. 01. 27.

A Protegus márkanév a Trikdis gyártó termékeihez tartozó felhasználóknak szánt szolgáltatás. A legkorszerűbb megoldás okos riasztókhoz. Letisztult modern alkalmazás minden platformra, ami minden eseményről tájékoztat és akár teljes irányítást biztosít a felhasználó számára.

Olvass tovább...

Közvetlen vezérlés adatbusz vagy soros port csatlakoztatással?

  • 2018. 10. 19.

Miben egyedülálló  a Trikdis adatbusz és soros port csatlakoztatása és mit jelent a közvetlen vezérlés? Röviden: gyorsabb, megbízhatóbb, több szolgáltatást nyújt.

Olvass tovább...

10 ok amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 2018. 11. 30.

Összeszedtük a 10 leggyakrabban célba találó érvünket arról, hogy miért a Trkdis termékei és megoldásai a legjobbak a gsm / ip okos riasztó, átjelző, kommunikátor területen.

Olvass tovább...

Kapcsolódó termékek

Trikdis W485 Wifi-s (RS485) modul

Trikdis W485 Wifi-s (RS485) modul

A W485 (így is megtalálhatod: W17U) egy Wifi-s modul, amellyel vezeték nélküli internetes kommunikációs csatornával bővíthetőek a Trikdis okos eszközei. A GSM /..

14 900Ft Nettó: 12 417Ft

G16 GSM IP okos kommunikátor

G16 GSM IP okos kommunikátor

Az G16 riasztás átjelző, GSM / IP kommunikátor képes együttműködni Paradox, DSC, Pyronix, UTC Interlogix (Caddx), Innerrange, Honeywell és Texecom, Crow és egyé..

36 900Ft Nettó: 30 750Ft

E16 Ethernet okos kommunikátor

E16 Ethernet okos kommunikátor

Az E16 riasztás átjelző, IP alapú ethernetes kommunikátor, képes együttműködni Paradox, DSC, Pyronix, UTC Interlogix (Caddx), Innerrange, Honeywell és Texecom, ..

25 900Ft Nettó: 21 583Ft

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

Az SP231 okos riasztó központ a teljes körű távoli irányítást biztosít a riasztó rendszer és a ház körüli berendezések, úgy mint, garázsajtó, kertkapu, fűtés, h..

51 900Ft Nettó: 43 250Ft

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

A CG17 egy önállóan is használható rugalmas okos eszköz, amely teljes értékű riasztó, valamint távoli irányítást tesz lehetővé a ház körüli berendezések, úgy mi..

43 900Ft Nettó: 36 583Ft

TM17 iButton reader elektronikus kulcs olvasó CG17-hez

TM17 iButton reader elektronikus kulcs olvasó CG17-hez

A TM17 memória kiolvasó CG17-hez kapcsolható RS 485 adatbuszon keresztül csatlakozik, legfeljebb 1 km távolságban. A TM17 iButton reader elektronikus kulcs olva..

-1Ft Nettó: -1Ft

GV17 okos kapuautomatizáló

GV17 okos kapuautomatizáló

A GV17 egy kifejezetten kapuautomatizálásra tervezett GSM mobil hálózaton keresztül működő IP alapú eszköz motorizált kapukhoz, garázsajtóhoz, sorompóhoz stb. A..

36 900Ft Nettó: 30 750Ft