Még nem ismered a Trikdis-t? A legfontosabb információk röviden

A Trikdis 24 éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságtechnika, riasztók, riasztás átjelzés területén. A termékek teljes mértékben az Európai Unióban, Litvániában készülnek és több mint 1 000 forgalmazó partner kínálja őket világszerte.

A Trikdis gyártó messze legsikeresebb termékei az IP alapon működő Ethernet kommunikátorok és GSM riasztó átjelzők.

Trikdis E16 Ethernet okos átjelzőTrikdis G16 GSM / IP okos átjelző
GSM és Ethernet átjelzőkből alap esetben Dunát lehetne rekeszteni, azonban nem tudunk másik olyan termékről, ami nem TIP RING-en keresztül kapcsolódik az összes nagyobb gyártó riasztóközpontjához, hanem riasztó márkától függően az adat buszon vagy a soros porton. Ezzel több funkció érhető el, gyorsabb kommunikáció mellett. Könnyebb és gyorsabb a telepítés, (adott esetben a riasztóközpontba be sem kell lépni). Az is beszédes, hogy számos telepítő tartja jobbnak ezt a két terméket, mint a DSC és a Paradox hasonló saját termékeit.

A dolog teljes hátterét és működését a Közvetlen vezérlés adatbusz vagy soros port csatlakoztatással? cikkben bővebben kifejtjük.

A Trikdis okos kommunikátorai kétségtelenül a legnagyobb kompatibilitást és legszélesebb szolgáltatást nyújtják az átjelzők piacán. Ennél is több szolgáltatást kínálnak a Trikdis riasztóközpontjai és kapuautomatizáló termékei.

FLEXi SP3 - sokoldalú, modern, rugalmas okos riasztóközpont integrált WiFi + Ethernet / 2G / 4G GSM / IP átjelzővel

Trikdis FLEXi SP3 modem kínálatTrikdis FLEXi SP3 dobozTrikdis FLEXi SP3 központTrikdis FLEXi SP3 szett

A FLEXi SP3 tervezésénél a Trikdis által kínált átjelzők, kommunikációs modulok és riasztók legjobb tulajdonságait gyúrták egybe, aminek a végeredménye egy rugalmasan használható, sokoldalú riasztóközpont.

A felhasználási lehetőségek széles tárháza lehetővé teszi, hogy ezt a riasztóközpontot mind behatolásjelző, mind automatizálási feladatokra használd. Okos eszközként teljes körű távoli irányítást biztosít a riasztó rendszer és a ház körüli berendezések, úgy mint, garázsajtó, kertkapu, fűtés, hűtés, öntözőrendszer, világítás, szellőzés stb. számára köszönhetően az integrált Wifi + Ethernet vagy 2G vagy 4G átjelzőnek.

Integrált GSM / IP átjelzővel (2db SIM foglalat) rendelkező Trikdis SP231 okos riasztó

Itt értelem szerűen még több funkció érhető el és a kimenetek pedig irányításra használhatóak. Szenzorokkal, érzékelőkkel felvértezve ez a riasztóközpont okos otthon megoldásokat is kínál. Vezeték nélküli riasztóként is telepíthető egy RF-MOD2 (RF-SH) bővítő modullal.

Trikdis SP231 GSM / IP okos riasztóközpontTrikdis SP231 GSM / IP okos riasztóközpont szett

Trikdis GV17 kapuautomatizáló.

A hagyományos telefonhívásos megoldás mellett működik okostelefonos alkalmazásból és böngészőből is.

Trikdis GV17 - GATOR okos GSM / IP kapuautomatizáló

Trikdis CG17 - az igazi Jolly-Joker

Kis fogyasztású és méretű önálló eszköz. Szintén rendelkezik SIM kártya foglalattal, így használható

  • kompakt méretű riasztó, integrált átjelzővel
  • flottakövetésre (GPS modullal),
  • kis eszközök pl. étel-ital automaták, ATM-ek, de akár kisebb ingatlanok, pl nyaraló, iroda, lakás védelmére, mivel szünetmentes táp köthető rá
  • vagy csak irányító eszközként is, mivel több kontaktus rajta egyaránt ki és bemenetként is használható és tovább bővíthető az IO8 ki- bemenet modullal.
Trikdis CG17 kompakt okos riasztó integrált GSM / IP átjelzővel

Ingyenes alkalmazás

Az IP alapon is működő Trikdis termékeket az ingyenes Protegus szolgáltatáson keresztül lehet felhasználóként elérni, ami a Trikis saját fejlesztésű szolgáltatása.

Protegus webes és mobil alkalmazá

A Protegus webes és mobil alkalmazás ingyenesen érhető el minden platformon:

A Protegus szolgáltatás telepítői szempontból is rendelkezik egy óriási marketing előnnyel. A céges logót telepítőként beállítva az ügyfelek naponta többször láthatják a telepítő cég logóját vagy elérhetőségét.

Címkék:


Kapcsolódó írások

Kapcsolódó termékek