Bemutatkozik a Trikdis gyártó

A TRIKDIS márkát 1996-ban alapították a Kaunas Műszaki Egyetem kutatói a "Jungtis" biztonsági céggel közösen, azzal a célkitűzéssel, hogy megbízható és gyorsan telepíthető riasztó kommunikátorokat fejlesszenek, amik segítik a biztonsági cégek növekedését. Az első VHF / UHF rádióadókat 2000-ben dobták a piacra, majd a megszerzett tapasztalattal kerültek kifejlesztésre a ma már sokadik generációs, fejlett funkciókkal rendelkező GSM és internetes (Ethernet) kommunikátorok. A biztonsági cégek hamar megkedvelték a megbízható, informatív és könnyen telepíthető kommunikátorok előnyeit. Ezekből a gyökerekből mára egy független, több mint 50 országban jelen lévő nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. A biztonsági vállalatokkal való szoros együttműködés a termékek használhatóságának és funkcionalitásának fejlesztéséhez nagyban hozzájárul. A ma kapható TRIKDIS termékcsalád ennek az együttműködésnek az eredménye.

Miért válaszd a Trikdis termékeit?

 • Több mint 20 év tapasztalat,
 • lehető legszélesebb kompatibilitás,
 • egyszerű és innovatív okos alkalmazás,
 • saját céglogó marketing célú megjelenítése,
 • távoli karbantarthatóság,
 • gyors és egyszerű telepíthetőség,
 • széles körű felhasználhatóság.

Nem kell lecserélni a meglévő rendszert!

A Trikdis kommunikátorok bármilyen gyártótól származó riasztó központ esetében használhatóak, még a régebbi modellekhez is. Így nem kell a rendszer semelyik részét lecserélni, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csupán illeszteni a megfelelő kommunikátort a rendszeredhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz, úgy mint Paradox, DSC, Pyronix, Texecom, Interlogix  és a kevésbé elterjedt típusokhoz is találsz illeszthető típust, amivel a Trikdis a legszélesebb kompatibilitást nyújtja a piacon.

Add a felhasználó kezébe az irányítást

Mostantól a Felhasználó is megfelelően részletezett üzenetben értesül minden fontos eseményről a Protegus mobil és webes okos alkalmazás segítségével. Sőt, ezen felül távolról élesítheti vagy hatástalaníthatja a rendszerét, felügyelheti a csatlakoztatott szenzorokat és az okos otthon alapvető funkciói is elérhetőek: garázsajtó, kertkapu, világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer irányítás. Bármilyen elektromosan vezérelhető rendszer összeköthető a Trikdis eszközeivel.

Saját céglogó az okos alkalmazásban

Regisztrálj telepítőként a Protegus rendszerébe, töltsd fel a cég logódat és az általad telepített rendszerek esetében az ügyfél belépéskor látja, hogy ki a telepítője. Technikai segítség kérés esetén a megadott telepítői elérhetőségen fordulhat hozzád.

Távolról karbantartható

Az ingyenes konfigurációs szoftver segítségével akár távolról is lehet módosítani a rendszer beállításait épp úgy, mint ahogyan a helyszínen. Így a szükséges változtatásokhoz nem kell személyesen megjelenni az ügyfélnél. Ezzel üzemanyagköltség és idő is megtakarítható. Ezt a fajta hatékonyságot az ügyfelek is díjazzák!

Egyszerű és gyors telepíthetőség

Nem mindegy az ügyfélnek és a telepítést végzőnek sem, hogy mennyi ideig tart egy telepítés. A Trikdis eszközeit átlagosan 50-70%-kal kevesebb idő alatt lehet telepíteni és konfigurálni, köszönhetően annak, hogy a Trikdis eszközöket a gyártó előre konfiguráltan forgalmazza a tipikus felhasználáshoz. Minden egyéb módosítást az USB interfész és a konfiguráló szoftver segítségével pillanatok alatt el lehet végezni.

Széles körű alkalmazhatóság

Legyen szó riasztó központról vagy kommunikátorról, a Trikdis gyártó eszközei széles körű felhasználhatóságot és okos megoldásokat biztosítanak házak, lakások, hétvégi házak, irodák, üzletek, kisebb cégek, vagy védett helységek, pl. ATM-ek esetén a legmagasabb biztonság mellett.

Címkék trikdis, bemutatkozás


Kapcsolódó írások

Protegus mobil és webes alkalmazás

 • 2018. 01. 27.

A Protegus márkanév a Trikdis gyártó termékeihez tartozó felhasználóknak szánt szolgáltatás. A legkorszerűbb megoldás okos riasztókhoz. Letisztult modern alkalmazás minden platformra, ami minden eseményről tájékoztat és akár teljes irányítást biztosít a felhasználó számára.

Olvass tovább...

Közvetlen vezérlés adatbusz vagy soros port csatlakoztatással?

 • 2018. 10. 19.

Miben egyedülálló  a Trikdis adatbusz és soros port csatlakoztatása és mit jelent a közvetlen vezérlés? Röviden: gyorsabb, megbízhatóbb, több szolgáltatást nyújt.

Olvass tovább...

10 ok amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

 • 2018. 11. 30.

Összeszedtük a 10 leggyakrabban célba találó érvünket arról, hogy miért a Trkdis termékei és megoldásai a legjobbak a gsm / ip okos riasztó, átjelző, kommunikátor területen.

Olvass tovább...

Még nem ismered a Trikdis-t? A legfontosabb információk röviden

 • 2019. 08. 28.

Nem hallottad még a Trikdis és Protegus neveket? Összeszedtük a legfontosabb termékeket és funkciókat, amivel érdemes megismerkedni a márka kapcsán.

Olvass tovább...

Kapcsolódó termékek

G16 GSM IP okos kommunikátor

G16 GSM IP okos kommunikátor

Az G16 riasztás átjelző, GSM / IP kommunikátor képes együttműködni Paradox, DSC, Pyronix, UTC Interlogix (Caddx), Innerrange, Honeywell és Texecom, Crow és egyé..

36 100Ft Nettó: 30 083Ft

E16 Ethernet okos kommunikátor

E16 Ethernet okos kommunikátor

Az E16 riasztás átjelző, IP alapú ethernetes kommunikátor, képes együttműködni Paradox, DSC, Pyronix, UTC Interlogix (Caddx), Innerrange, Honeywell és Texecom, ..

25 700Ft Nettó: 21 417Ft

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

Az SP231 okos riasztó központ a teljes körű távoli irányítást biztosít a riasztó rendszer és a ház körüli berendezések, úgy mint, garázsajtó, kertkapu, fűtés, h..

50 100Ft Nettó: 41 750Ft

RF-MOD2 (RF-SH) vezeték nélküli érzékelő vevő

RF-MOD2 (RF-SH) vezeték nélküli érzékelő vevő

Az RF-MOD2 (RF-SH) vezeték nélküli érzékelő vevő a Trikdis SP231 vagy CG17 riasztó központ és a CROW vezeték nélküli eszközeinek összekötésére szolgál. Fő jelle..

17 500Ft Nettó: 14 583Ft

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

A CG17 egy önállóan is használható rugalmas okos eszköz, amely teljes értékű riasztó, valamint távoli irányítást tesz lehetővé a ház körüli berendezések, úgy mi..

42 900Ft Nettó: 35 750Ft

TM17 iButton reader elektronikus kulcs olvasó CG17-hez

TM17 iButton reader elektronikus kulcs olvasó CG17-hez

A TM17 memória kiolvasó CG17-hez kapcsolható RS 485 adatbuszon keresztül csatlakozik, legfeljebb 1 km távolságban. A TM17 iButton reader elektronikus kulcs olva..

29 900Ft Nettó: 24 917Ft

Vezeték nélküli RF bővítő modul iO-WL + IO-MOD

Vezeték nélküli RF bővítő modul iO-WL + IO-MOD

Az IO-WL és iO-MOD vezeték nélküli bővítő modulként adható hozzá a G16, G16T okos kommunikátor vagy a CG17 okos riasztó bemenet (zóna) és kimenet (PGM) számának..

35 700Ft Nettó: 29 750Ft

VHF antenna T16V átjelzőhöz

VHF antenna T16V átjelzőhöz

Zászlórúd antenna Trikdis T16 (T16V) rádiós átjelző számára...

4 200Ft Nettó: 3 500Ft

UHF antenna T16V átjelzőhöz

UHF antenna T16V átjelzőhöz

Zászlórúd antenna Trikdis T16 (T16U) rádiós átjelző számára...

4 200Ft Nettó: 3 500Ft

CRP2 SERIAL (soros) összekötő kábel Paradox vagy Secolink központhoz

CRP2 SERIAL (soros) összekötő kábel Paradox vagy Secolink központhoz

Gyári soros port csatlakozóval ellátott kábel a G16 GSM, E16 Ethernet (korábban E10, E14) és T16 rádiós átjelző / kommunikátorok és Paradox vagy Secolink riaszt..

1 990Ft Nettó: 1 658Ft

CRP4 SERIAL (soros) összekötő kábel Texecom központhoz

CRP4 SERIAL (soros) összekötő kábel Texecom központhoz

Gyári soros port csatlakozóval ellátott kábel a G16 GSM, E16 Ethernet (korábban E10, E14) és T16 rádiós átjelző / kommunikátorok és Texecom riasztó központok (P..

1 990Ft Nettó: 1 658Ft

Rádiós zászlórúd antenna hosszabító kábel SMA - SMF

Rádiós zászlórúd antenna hosszabító kábel SMA - SMF

Rádiós zászlórúd antenna hosszabbító / rögzítő kábel SMA - SMF csatlakozókkal  50/01 - T16 (T16U, T16V) rádiós átjelzőhöz...

-1Ft Nettó: -1Ft