Bemutatkozik a Trikdis gyártó

A TRIKDIS márkát 1996-ban alapították a Kaunas Műszaki Egyetem kutatói a "Jungtis" biztonsági céggel közösen, azzal a célkitűzéssel, hogy megbízható és gyorsan telepíthető riasztó kommunikátorokat fejlesszenek, amik segítik a biztonsági cégek növekedését. Az első VHF / UHF rádióadókat 2000-ben dobták a piacra, majd a megszerzett tapasztalattal kerültek kifejlesztésre a ma már sokadik generációs, fejlett funkciókkal rendelkező GSM és internetes (Ethernet) kommunikátorok. A biztonsági cégek hamar megkedvelték a megbízható, informatív és könnyen telepíthető kommunikátorok előnyeit. Ezekből a gyökerekből mára egy független, több mint 50 országban jelen lévő nemzetközi vállalattá nőtte ki magát. A biztonsági vállalatokkal való szoros együttműködés a termékek használhatóságának és funkcionalitásának fejlesztéséhez nagyban hozzájárul. A ma kapható TRIKDIS termékcsalád ennek az együttműködésnek az eredménye.

Miért válaszd a Trikdis termékeit?

  • Több mint 20 év tapasztalat,
  • lehető legszélesebb kompatibilitás,
  • egyszerű és innovatív okos alkalmazás,
  • saját céglogó marketing célú megjelenítése,
  • távoli karbantarthatóság,
  • gyors és egyszerű telepíthetőség,
  • széles körű felhasználhatóság.

Nem kell lecserélni a meglévő rendszert!

A Trikdis kommunikátorok bármilyen gyártótól származó riasztó központ esetében használhatóak, még a régebbi modellekhez is. Így nem kell a rendszer semelyik részét lecserélni, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csupán illeszteni a megfelelő kommunikátort a rendszeredhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz, úgy mint Paradox, DSC, Pyronix, Texecom, Interlogix  és a kevésbé elterjedt típusokhoz is találsz illeszthető típust, amivel a Trikdis a legszélesebb kompatibilitást nyújtja a piacon.

Add a felhasználó kezébe az irányítást

Mostantól a Felhasználó is megfelelően részletezett üzenetben értesül minden fontos eseményről a Protegus mobil és webes okos alkalmazás segítségével. Sőt, ezen felül távolról élesítheti vagy hatástalaníthatja a rendszerét, felügyelheti a csatlakoztatott szenzorokat és az okos otthon alapvető funkciói is elérhetőek: garázsajtó, kertkapu, világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer irányítás. Bármilyen elektromosan vezérelhető rendszer összeköthető a Trikdis eszközeivel.

Saját céglogó az okos alkalmazásban

Regisztrálj telepítőként a Protegus rendszerébe, töltsd fel a cég logódat és az általad telepített rendszerek esetében az ügyfél belépéskor látja, hogy ki a telepítője. Technikai segítség kérés esetén a megadott telepítői elérhetőségen fordulhat hozzád.

Távolról karbantartható

Az ingyenes konfigurációs szoftver segítségével akár távolról is lehet módosítani a rendszer beállításait épp úgy, mint ahogyan a helyszínen. Így a szükséges változtatásokhoz nem kell személyesen megjelenni az ügyfélnél. Ezzel üzemanyagköltség és idő is megtakarítható. Ezt a fajta hatékonyságot az ügyfelek is díjazzák!

Egyszerű és gyors telepíthetőség

Nem mindegy az ügyfélnek és a telepítést végzőnek sem, hogy mennyi ideig tart egy telepítés. A Trikdis eszközeit átlagosan 50-70%-kal kevesebb idő alatt lehet telepíteni és konfigurálni, köszönhetően annak, hogy a Trikdis eszközöket a gyártó előre konfiguráltan forgalmazza a tipikus felhasználáshoz. Minden egyéb módosítást az USB interfész és a konfiguráló szoftver segítségével pillanatok alatt el lehet végezni.

Széles körű alkalmazhatóság

Legyen szó riasztó központról vagy kommunikátorról, a Trikdis gyártó eszközei széles körű felhasználhatóságot és okos megoldásokat biztosítanak házak, lakások, hétvégi házak, irodák, üzletek, kisebb cégek, vagy védett helységek, pl. ATM-ek esetén a legmagasabb biztonság mellett.

Címkék:


Kapcsolódó írások

Kapcsolódó termékek