Termékmegjelenés - Trikdis W485 (W17U) Wifi RS485 modul

  • Termékmegjelenés - Trikdis W485 (W17U) Wifi RS485 modul

A koncepció egyszerű. Ha adott a vezetékes internet, de nincs a riasztóhoz behúzva az Ethernet kábel, akkor ezt egy vezeték nélküli Wifi-s megoldással lehet legkönnyebben áthidalni. A W17U ezt teszi. Hiánypótló  a maga nemében.

Elsősorban a mobil hálózatot használó GSM / IP átjelző G16 és G16T kiegészítőjének szánjuk, ahol az események átvitele és az irányítás is működik a W17U-n keresztül.

Az elképzelés az, hogy a W17U a magasabb díjazású gsm modul adatkapcsolatát váltsa ki a vezetékes internetes hálózattal, gyakorlatilag minden kommunikációt átvállalva az átjelzőtől. Az internet kapcsolat megszakadása esetén, ami pl. áramszünet esetén a modem és a router kiesésével borítékolható, a mobil adathálózatot használó GSM átjelző / kommunikátor visszaveszi a kommunikációt, amíg a normális állapot magától helyreáll vagy az üzemzavart elhárítják. Fordított esetnél, amikor a mobil hálózat kapcsolatával történik valami nem várt esemény, amire azért a leggyakoribb példa a mobilegyenleg feltöltésének elmulasztása, minden működhet tovább a W17U vezeték nélküli internetes modulon keresztül.

A fentieken kívül a megjelenésekor még az SP231(v2) riasztós központ és a T16 rádiós átjelző kiegészítőjeként használható, azonban itt csak az események átvitelét tudja megvalósítani.

A főbb technikai adatok

A W485 a riasztó rendszer vagy kommunikátor felé RS485 porton keresztül kommunikál. Onnan veszi a működéséhez szükséges áramot is (10-28V DC), nyugalmi állapotban 100 mA, átvitel közben 200 mA az áramfelvétele. Ahogy az a Trikdis más eszközeinél, itt is eszközönként legalább két kommunikációs csatorna áll rendelkezésre és a modul párhuzamosan kommunikál a modul a monitorozó távfelügyelet és a tulajdonos / felhasználó felé a az ingyenes Protegus Mobil / Web alkalmazáson keresztül a szokásos protokollok egyikén: TCP/IP vagy UDP/IP.

A Wifi átvitelben legfeljebb N-es protokoll (802.11 b/g/n) 2.4 GHz áll rendelkezésre, de mivel az átküldött csomagok kByte nagyságrendbe tartoznak, így ez is bőven elegendő. A titkosítást a Protegus felhő szerverrel egy szokásos hat jegyű kulcs, a Wifi hálózattal, a manapság sztenderdnek számító WPA, WPA2, WPA mixed módok végzik. Lehetőség van fix IP-t használni, de aki nem szeretne bajlódni, annak rendelkezésre áll a dinamikus címkiosztás (DHCP) is.

Címkék riasztó, ethernet kommunikátor, gsm modul, okos kommunikátor, IP átjelző, wifi kommunikátor, okos otthon, kapuautomatizálás, gsm okos riasztó, okos kapunyitó, okos riasztó


Kapcsolódó írások

Protegus mobil és webes alkalmazás

  • 2018. 01. 27.

A Protegus márkanév a Trikdis gyártó termékeihez tartozó felhasználóknak szánt szolgáltatás. A legkorszerűbb megoldás okos riasztókhoz. Letisztult modern alkalmazás minden platformra, ami minden eseményről tájékoztat és akár teljes irányítást biztosít a felhasználó számára.

Olvass tovább...

Közvetlen vezérlés adatbusz vagy soros port csatlakoztatással?

  • 2018. 10. 19.

Miben egyedülálló  a Trikdis adatbusz és soros port csatlakoztatása és mit jelent a közvetlen vezérlés? Röviden: gyorsabb, megbízhatóbb, több szolgáltatást nyújt.

Olvass tovább...

10 ok amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 2018. 11. 30.

Összeszedtük a 10 leggyakrabban célba találó érvünket arról, hogy miért a Trkdis termékei és megoldásai a legjobbak a gsm / ip okos riasztó, átjelző, kommunikátor területen.

Olvass tovább...

Még nem ismered a Trikdis-t? A legfontosabb információk röviden

  • 2019. 08. 28.

Nem hallottad még a Trikdis és Protegus neveket? Összeszedtük a legfontosabb termékeket és funkciókat, amivel érdemes megismerkedni a márka kapcsán.

Olvass tovább...

Kapcsolódó termékek

Trikdis E485 (RS485) Ethernet modul

Trikdis E485 (RS485) Ethernet modul

Az E485 egy Ethernet modul, amellyel vezetékes internetes kommunikációs csatornával bővíthetőek a Trikdis okos eszközei. A GSM / IP csatornákon működő G16, G16T..

14 500Ft Nettó: 12 083Ft

G16 GSM IP okos kommunikátor

G16 GSM IP okos kommunikátor

Az G16 riasztás átjelző, GSM / IP kommunikátor képes együttműködni Paradox, DSC, Pyronix, UTC Interlogix (Caddx), Innerrange, Honeywell és Texecom, Crow és egyé..

36 100Ft Nettó: 30 083Ft

G16T GSM / IP okos kommunikátor (TIP-RING)

G16T GSM / IP okos kommunikátor (TIP-RING)

A G16T riasztás átjelző, GSM / IP kommunikátor összeköthető bármilyen vonalas telefon (TIP RING) kommunikációra alkalmas riasztó központtal, beköthető a távfel..

36 100Ft Nettó: 30 083Ft

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

Az SP231 okos riasztó központ a teljes körű távoli irányítást biztosít a riasztó rendszer és a ház körüli berendezések, úgy mint, garázsajtó, kertkapu, fűtés, h..

50 100Ft Nettó: 41 750Ft