10 ok amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 10 ok amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

Összeszedtük a 10 leggyakrabban célba találó érvünket arról, hogy miért a Trkdis termékei és megoldásai a legjobbak a gsm / ip okos riasztó, átjelző, kommunikátor területen.

1. Szélesebb kompatibilitás, mint a gyártók saját megoldásainál

Ez az egész történet úgy kezdődött, hogy egy DSC 1565-2P típusú központhoz kellett volna Ethernet kommunikátort találni. A DSC saját kommunikátora nem volt kompatibilis a saját központjával, így alternatívát kellett találni. A Trikdis Ethernet kommunikátora azon kívül, hogy képes volt ellátni ezt a feladatot, még számos más előnnyel járt, pl. a Protegus Mobil / Web alkalmazás teljesen ingyenes. Sajnos általában ezt az eredményt láttuk a nagy gyártók egyéb eszközeinél is.

2. Adatbuszra vagy soros portra köthető kommunikátorok

Bevált megoldás a TIP RING interfészre bármilyen kommunikátort kötni, de hátrány a lassabb kommunikáció, a hosszabb telepítési idő, a panel programozás igénye stb. A Trikdis egyedülálló módon adatbuszra vagy soros portra köthető kommunikátorokat is kínál és ezek a nagyobb gyártók népszerűbb modelljeivel kompatibilisek.

3. Gyors telepíthetőség

Éppen az adatbuszos megoldásból adódóan a telepítési ideje egy-egy eszköznek akár a töredéke is lehet.

4. Egy programozószoftver az összes Trikdis eszközhöz

Minden Trikdis eszközt ugyanabból a programozószoftverből lehet elérni, így a tanulási folyamat lerövidül mivel ugyanazok a funkciók ugyanott és ugyanabban a formában érhetők el. Az ismerős környezetet pedig utána rutin szerűen és gyorsan lehet használni.

5. Távolról is programozható kommunikátorok és riasztók

Az imént említett programozószoftverrel, akár távolról is módosítható bármelyik IP alapú rendszer és természetesen működik a hagyományos SMS formátum is. Ráadásul a korábban programozott eszközöket egy legördülő listából villám gyorsan ki lehet választani.

6. SP231 riasztó panel 2 SIM kártya foglalattal

Nincs szükség külön ethernet vagy GSM átjelzőre / kommunikátorra a Trikdis saját riasztó központja esetében. A szokásos módok mellett IP kommunikációra is képes megoldással teljes körűen irányítható a rendszer az ingyenes Protegus Mobil / Web okos alkalmazással, így néhány okos otthon funkció is könnyen kialakítható a segítségével.

7. Párhuzamos kommunikáció az ügyfél és a felügyelet felé

Minden Trikdis eszköz esetében érvényes, hogy az ügyfél és a felügyelet felé is párhuzamosan képes kommunikálni és minden esetben beállítható legalább egy másodlagos biztonsági csatorna, ha az alapértelmezett valamiért nem működne.

8. Böngészőből is elérhető a Protegus felhasználói alkalmazás

Nem csak Android és IOS rendszeren, hanem böngészőből is elérhető a Protegus felhasználói alkalmazás. Leggyakrabban vállalkozások, irodaházak esetében hasznos, ha a Biztonsági szolgálat vagy a Portás a böngészőbe belépve látja a rendszer minden eseményét és igény esetén akár az irányítás is rábízható.

9. Saját logó a Protegus felhasználói alkalmazásban

Amikor egy telepítő elkészíti a rendszert és átadja a felhasználónak, az alkalmazás fejlécében az ő előre beállított logója jelenik meg, így a felhasználó minden használatkor látja és tudja kihez forduljon, ha újabb munkára, karbantartásra keres telepítő céget, szakembert.

10. CG17 az igazi Jolly Joker

A CG17 akkumulátor töltést biztosít a szünetmentes tápegységének és integrált átjelzővel rendelkezik, így teljes értékű riasztóként, okos otthon vagy irányító (pl. kapu) eszközként is hadba fogható. Kis fogyasztású, ezért nagyobb akkuról hálózat nélkül is hosszan üzemeltethető, így nyaralókba az első számú megoldás. Csatlakoztatható hozzá ezen kívül GPS nyomkövető és számos pl. üzemanyagszint jelző vagy hőmérséklet szenzor, így személygépjárműbe, tehergépkocsiba vagy akár hajóba is telepíthető, flottakövetésre is alkalmas. Egyedülálló módon az 1 dedikált bemenet és 2 dedikált kimenet mellett a maradék 3 kontaktus rugalmasan használható fel. Azaz tud 4 zónás riasztó is lenni az eszköz 2 kimenettel, de lehet 5 kimenetes okos eszköz, 1 bemenettel a hibajelzésre. Szokás szerint az ingyenes Protegus Mobil / Web okos alkalmazással használható.

Címkék Wifi kommunikátor, IP kommunikátor, okos kommunikátor, IP átjelző, okos riasztó, kommunikátor, átjelző, okos otthon


Kapcsolódó írások

Protegus mobil és webes alkalmazás

  • 2018. 01. 27.

A Protegus márkanév a Trikdis gyártó termékeihez tartozó felhasználóknak szánt szolgáltatás. A legkorszerűbb megoldás okos riasztókhoz. Letisztult modern alkalmazás minden platformra, ami minden eseményről tájékoztat és akár teljes irányítást biztosít a felhasználó számára.

Olvass tovább...

Bemutatkozik a Trikdis gyártó

  • 2018. 07. 27.

A TRIKDIS márkát 1996-ban alapították a Kaunas Műszaki Egyetem kutatói a "Jungtis" biztonsági céggel közösen, azzal a célkitűzéssel, hogy megbízható és gyorsan telepíthető riasztó kommunikátorokat fejlesszenek, amik segítik a biztonsági cégek növeked..

Olvass tovább...

Közvetlen vezérlés a DSC PowerSeries panelekhez

  • 2018. 06. 26.

Új fejlesztés: közvetlen vezérlés a DSC PowerSeries panelekhez

Olvass tovább...

Termékmegjelenés - Trikdis W485 (W17U) Wifi RS485 modul

  • 2019. 01. 30.

A Trikdis W485 egy Wifi-s RS485 modul: elsődleges csatornaként szolgál IP alapú átjelzés és kommunikáció céljából.

Olvass tovább...

Regisztráció és céglogó beállítás a Protegus alkalmazásban

  • 2019. 03. 06.

Ebben a bejegyzésben lépésről-lépésre bemutatjuk a Protegus rendszerbe történő telepítői regisztráció folyamatát és a saját céglogó beállítását. Az egész nem tart tovább 5-10 percnél.

Olvass tovább...

Még nem ismered a Trikdis-t? A legfontosabb információk röviden

  • 2019. 08. 28.

Nem hallottad még a Trikdis és Protegus neveket? Összeszedtük a legfontosabb termékeket és funkciókat, amivel érdemes megismerkedni a márka kapcsán.

Olvass tovább...

Kapcsolódó termékek

E16T Ethernet okos kommunikátor

E16T Ethernet okos kommunikátor

Az E16T riasztás átjelző, IP alapú ethernetes kommunikátor összeköthető bármilyen vonalas telefon (TIP RING) kommunikációra alkalmas riasztó központtal, beköthe..

25 700Ft Nettó: 21 417Ft

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

Az SP231 okos riasztó központ a teljes körű távoli irányítást biztosít a riasztó rendszer és a ház körüli berendezések, úgy mint, garázsajtó, kertkapu, fűtés, h..

50 100Ft Nettó: 41 750Ft

RF-MOD2 (RF-SH) vezeték nélküli érzékelő vevő

RF-MOD2 (RF-SH) vezeték nélküli érzékelő vevő

Az RF-MOD2 (RF-SH) vezeték nélküli érzékelő vevő a Trikdis SP231 vagy CG17 riasztó központ és a CROW vezeték nélküli eszközeinek összekötésére szolgál. Fő jelle..

17 500Ft Nettó: 14 583Ft

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

A CG17 egy önállóan is használható rugalmas okos eszköz, amely teljes értékű riasztó, valamint távoli irányítást tesz lehetővé a ház körüli berendezések, úgy mi..

42 900Ft Nettó: 35 750Ft

SM1 4 eres tűz érzékelő átalakító interfész

SM1 4 eres tűz érzékelő átalakító interfész

Interfész modul 2-eres tűzérzékelő csatlakoztatására 4-eres érzékelő csatlakozási sémát használó vezérlő panelekhez. Az SM1 interfész modult a vezérlőpanelek be..

1 810Ft Nettó: 1 508Ft

iButton reader elektronikus kulcs olvasó

iButton reader elektronikus kulcs olvasó

Az iButton elektronikus kulcs olvasó a hagyományos kulcsos kapcsoló kiváltására használható. A kulcsmásolásos bejutási lehetőség kiküszöbölésével biztonságosabb..

10 900Ft Nettó: 9 083Ft

Vezeték nélküli RF bővítő modul iO-WL + IO-MOD

Vezeték nélküli RF bővítő modul iO-WL + IO-MOD

Az IO-WL és iO-MOD vezeték nélküli bővítő modulként adható hozzá a G16, G16T okos kommunikátor vagy a CG17 okos riasztó bemenet (zóna) és kimenet (PGM) számának..

35 700Ft Nettó: 29 750Ft

VHF antenna T16V átjelzőhöz

VHF antenna T16V átjelzőhöz

Zászlórúd antenna Trikdis T16 (T16V) rádiós átjelző számára...

4 200Ft Nettó: 3 500Ft

UHF antenna T16V átjelzőhöz

UHF antenna T16V átjelzőhöz

Zászlórúd antenna Trikdis T16 (T16U) rádiós átjelző számára...

4 200Ft Nettó: 3 500Ft

iO8 bővítő modul

iO8 bővítő modul

A Trikdis Expander IO8 vezetékes bővítő modullal a TRIKDIS SP231 és CG17 riasztó központok és a G16, G16T és G17F átjelzők bemenet (zóna) és kimenet (PGM) számá..

14 500Ft Nettó: 12 083Ft

E14 Ethernet okos kommunikátor

E14 Ethernet okos kommunikátor

Az E14 riasztás átjelző, IP alapú ethernetes kommunikátor, képes együttműködni Paradox, DSC, Caddx, Pyronix és egyéb gyártók riasztórendszereivel, közvetlenül a..

-1Ft Nettó: -1Ft

Rádiós zászlórúd antenna hosszabító kábel SMA - SMF

Rádiós zászlórúd antenna hosszabító kábel SMA - SMF

Rádiós zászlórúd antenna hosszabbító / rögzítő kábel SMA - SMF csatlakozókkal  50/01 - T16 (T16U, T16V) rádiós átjelzőhöz...

-1Ft Nettó: -1Ft