Felhasználói alkalmazások Trikdis eszközökhöz

  • 2022.04.12
Felhasználói alkalmazások Trikdis eszközökhöz

A Trikdis által nyújtott termékek és szolgáltatások nagy előnye az egyszerűség. egy programozó szoftver, egyszerű USB programozó kábel, egy felhasználói alkalmazás. Miért van akkor most mégis 3 alkalmazás?

A válasz egyszerű. Jelenleg egy generációváltás közepén járunk, aminek köszönhetően két Protegus alkalmazás is ajánlott még eszköztől függően. Rövid áttekintést adunk az alkalmazásokról és arról, hogy milyen fw verziók esetén melyik TRIKDIS eszközökkel lehet őket használni.

A TRIKDIS gyártó felhasználóknak szánt okostelefonos alkalmazások elérhetőek Android (Play Store), Iphone (App Store) alkalmazásként vagy bármilyen böngészőben.


GATOR logo
GATOR a Play áruházban
GATOR az App store áruházban
GATOR alkalmazás bármilyen bongészoben

A GATOR egy dedikált alkalmazás a csak kapunyitót használó ügyfelek részére, ahol a felhasználói felület erre a célra lett optimalizálva. A Protegus 2 ezt is leváltja.

Használható:

Protegus logó
Protegus a Play store áruházban
Protegus az App store áruházban
Protegus alkalmazás bármilyen bongészoben

Eredetileg egy alkalmazás, a Protegus létezett. Ezzel működtek a TRIKDIS saját riasztói, az átjelzői és a kapunyitó termékek. A Protegus 1 alkalmazásnak a mai napig modernnek számít a felhasználó felülete más biztonsági alkalmazásokhoz képest, de nem volt elég univerzális.

Használható:

Protegus 2
Protegus 2 at Play store
Protegus 2 at App store
Protegus 2 app in any browser

A 2021-ben megjelent a Protegus 2 olyan univerzális formátumra lett tervezve, hogy minden funkciót gond nélkül el tudjon látni, így ez fogja leváltani az összes korábbi alkalmazást (az aktív termékek részére). A főoldal teljesen testre szabható és csak olyan információ és irányító felület jelenik, meg, amit a felhasználó tud is használni.

Használható:

  • E16

  • Mobil hálózatos (GSM) átjelzők (G16, G16T) - Ha a SN (serial number - sorozatszám) tartalmazza a G410-et vagy E120-at

  • FLEXi SP3 riasztóközpont fw. 1.12-től

  • GV17 kapunyitó 2.08-tól

Címkék:


Kapcsolódó írások

Kapcsolódó termékek