Megújult a Protegus 2 felülete a böngészőben

  • 2023.11.30
Megújult a Protegus 2 felülete a böngészőben

A Protegus 2 legutóbbi frissítése nemcsak a Vállalkozás fiók megjelenését hozta el a Protegus 2-ben, hanem végre megújult a böngésző felületes nézet is. Korábban az alkalmazásban is használt felület nem használta ki hatékonyan a rendelkezésre álló helyet. Ha már ismered a felületet az alkalmazásban bármelyik platformon (Android vagy iOS), akkor nem fog számodra nagy meglepetést okozni. A fő funkciók a nagyobb képernyőn külön helyet kaptak a kényelmesebb használat érdekében, amik közül számos a vállalkozás funkció kiszolgálását segíti majd.

A funkciók helye a felületen

1. A fejlécbe került a fiókbeállítás és váltás a meglévő fiókok között. Ez a menü tetején található a telefonos nézetben. Az "Új rendszer hozzáadása", a "Kezdőlap" és a "Segítség" gomb bal oldalra került.
2. A bal oldali keskenyebb oszlopban kiválaszthatod, melyik rendszeredet szeretnéd látni és kezelni. Ez a telefonon a fiókbeállítások alatt található szintén a menüben.
3. A középső szakaszban láthatod a menü többi részét. A telefonon a rendszerek alatt található a menüben.
4. Az alkalmazás kezdőlapja (amit a felhasználó kezelőfelülete) a jobb oldalon található. Ha bármit szerkesztesz a menüből vagy a fiókból, az ezen a helyen történik.

Megújult a Protegus 2 felülete a böngészőben

Címkék:


Kapcsolódó írások