Protegus mobil és webes alkalmazás

A Protegus mobil / web alkalmazás bemutatását olvashatod el, amit 3 részre bontottunk: felhasználói, telepítői és céges szempontból is körüljárva a témát, amit az alább látható fülre kattintva olvashatsz.

Felhasználóként függetlenül attól, hogy távfelügyeletre van kötve a riasztód vagy nem veszel igénybe ilyen szolgáltatást, kétségtelenül hasznos, ha az eseményekről te személyesen is értesülsz, távolról élesíteni vagy hatástalanítani tudod a riasztó rendszered vagy irányíthatod az egyéb berendezéseidet. Ezt kínálja számodra az ingyenes Protegus mobil / web okos alkalmazás. És mindezt bármilyen riasztó rendszerhez!

Nem kell lecserélned a meglévő rendszered!

A Protegus magyar nyelven is elérhető mobil és webes alkalmazás bármilyen gyártótól származó riasztó központ esetében használható, köszönhetően a Trikdis által kínált átjelzőknek. Így nem kell egy teljesen új rendszert kifizetned, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csak illeszteni a megfelelő kommunikátort a rendszeredhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz, úgy mint Paradox, DSC, Pyronix, Texecom, Interlogix  és a kevésbé elterjedt típusokhoz is találsz csatlakoztatható típust, amivel a Trikdis a legszélesebb kompatibilitást nyújtja a piacon.

Értesítés minden eseményről

Mostantól te, a Felhasználó is megfelelően részletezett üzenetben értesülhetsz minden fontos eseményről. Ez nem csak a felügyeletnek lehet hasznos, mivel pontosan kiderül, mi, mikor és hol történt és melyik Felhasználó érintett. Például hazaért valaki a családból és hatástalanította a rendszert...

Távolról élesíthető vagy hatástalanítható a rendszer

Indulás után jutott eszedbe, hogy elfelejtettél élesíteni? Be kell engedned valakit, de nem szeretnéd megadni neki a riasztó jelszavát. Számtalan esetben jól jöhet, ha távolról is tudod kezelni a rendszeredet vagy ideiglenes jogosultságot tudsz adni valakinek, akár távolról, ez a Protegus alkalmazással és a Trikdis riasztóival és átjelzőivel nem gond.

Távolról irányítható eszközök

Még ennél is több dolog irányítása kerülhet ezzel a zsebedbe. Garázsajtó, kertkapu, világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer. Bármilyen elektromosan vezérelhető rendszer összeköthető a Trikdis eszközein található kimenetekkel és távolról irányítható a működése.

Monitorozható szenzorok

Számos érzékelő típus csatlakoztatható és felügyelhető a Protegus alkalmazás segítségével. Nem csak a biztonságot szolgálhatja, információt nyújthat többféle területen, legyen az otthoni, munkahelyi vagy ipari felhasználás.

Ahogy azt az ideális biztonsági rendszerekről szóló írásunkban megírtuk, a jövő az IP alapú átjelzésé és egyben a felhasználó felé is IP alapú kommunikációé. Az IP kommunikáció pedig az okos eszközökön egészen az okosórától a táblagépig és a számítógépig, de legfőképp az okostelefonon történik, ahhoz pedig kell egy alkalmazás.

Olyan kis piacokon mint például a Magyar, még egy nagyobb biztonsági cégnek is elérhetetlen saját jól működő mobiltelefonos és / vagy webes (böngészős) alkalmazást fejleszteni, a kisebb cégekről vagy egyedül dolgozó telepítőkről nem is beszélve. és nem a költség oldal az egyetlen akadály, hiszen a különböző gyártók hardvereinek az illesztése egy alkalmazásba gyakorlatilag lehetetlenség.

A Trikdis hardver gyártó cég Protegus mobil / web alkalmazása márpedig ezt a lehetőséget kínálja minden egyes biztonságtechnikával, tűzvédelemmel és kapuautomatizálással stb. (röviden a gyengeáramú rendszerekkel) foglalkozó személy és cég számára.

A Trikdis saját riasztó központjai teljes irányítást biztosítanak, de a Trikdis okos átjelző / kommunikátorai adatbuszon vagy soros porton keresztül a piacon működő riasztók 95%-ával kompatibilisek, a maradék 5%-ra pedig ott van a TIP RING-es megoldásuk. Az összes IP alapú Trikdis átjelzés pedig bármilyen meglévő távfelügyeletre beköthető az IPCOM ingyenes windows-os v erziójával. Adott tehát a hardver, az alkalmazás és a kapcsolat a távfelügyelettel.

ceges

Címkék protegus, riasztó, okos kommunikátor, okos otthon, kapuautomatizálás, okos kapunyitó


Kapcsolódó írások

Adatbusz vagy soros port csatlakoztatás, közvetlen vezérlés?

  • 2018. 10. 19.

Mit jelentenek ezek és miért nyújt számos előnyt ez a fajta kapcsolat?

Olvass tovább...

10 ok amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 2018. 11. 30.

Összeszedtük a 10 leggyakrabban célba találó érvünket arról, hogy miért a Trkdis termékei és megoldásai a legjobbak a gsm / ip okos riasztó, átjelző, kommunikátor területen.

Olvass tovább...

Regisztráció és céglogó beállítás a Protegus alkalmazásban

  • 2019. 03. 06.

Ebben a bejegyzésben lépésről-lépésre bemutatjuk a Protegus rendszerbe történő telepítői regisztráció folyamatát és a saját céglogó beállítását. Az egész nem tart tovább 5-10 percnél. Milyen jövőbeli haszna lesz a beállított céglogónak és az ügyfele..

Olvass tovább...

Kapcsolódó termékek

G16 GSM IP okos kommunikátor

G16 GSM IP okos kommunikátor

Az G16 riasztás átjelző, GSM / IP kommunikátor képes együttműködni Paradox, DSC, Pyronix, UTC Interl..

34 900Ft Nettó: 29 083Ft

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

SP231 GSM / IP okos riasztó központ

Az SP231 okos riasztó központ a teljes körű távoli irányítást biztosít a riasztó rendszer és a ház k..

48 500Ft Nettó: 40 417Ft

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

CG17 okos riasztó, irányító modul beépített GSM / IP átjelzővel

A CG17 egy rugalmas okos eszköz, amely teljes értékű riasztó, valamint távoli irányítást tesz lehető..

41 500Ft Nettó: 34 583Ft

GV17 okos kapuautomatizáló

GV17 okos kapuautomatizáló

A GV17 egy kifejezetten kapuautomatizálásra tervezett GSM mobil hálózaton keresztül működő IP alapú ..

34 900Ft Nettó: 29 083Ft

iO8 bővítő modul

iO8 bővítő modul

A Trikdis Expander IO8 vezetékes bővítő modullal a kompatibilis TRIKDIS eszközök bemenet (zóna) és k..

13 900Ft Nettó: 11 583Ft

E14 Ethernet okos kommunikátor

E14 Ethernet okos kommunikátor

Az E14 riasztás átjelző, IP alapú ethernetes kommunikátor (az E10 utódja), képes együttműködni Parad..

20 900Ft Nettó: 17 417Ft