Még nem ismered a Trikdis-t? A legfontosabb információk röviden

A legfontosabb termékek

A Trikdis gyártó messze legsikeresebb termékei az IP alapon is működő Ethernet és GSM riasztó átjelzők.

GSM és Ethernet átjelzőkből alap esetben Dunát lehetne rekeszteni, azonban nem tudunk másik olyan termékről, ami nem TIP RING-en keresztül kapcsolódik az összes nagyobb gyártó riasztó központjához, hanem riasztó márkától függően az adat buszon vagy a soros porton. Ezzel több funkció érhető el, gyorsabb kommunikáció mellett. Könnyebb és gyorsabb a telepítés, (adott esetben a riasztó központba be sem kell lépni).

A dolog teljes hátterét és működését ebben a cikkben bővebben kifejtjük.

A Trikdis okos kommunikátorai kétségtelenül a legnagyobb kompatibilitást és legszélesebb szolgáltatást nyújtják az átjelzők piacán, azonban érthető módon a nem csak kiegészítőként működő termékek még ezeknél is többet kínálnak. Ezek közül a legfontosabbak, legnépszerűbbek:

Az integrált átjelzővel (2db SIM foglalat) rendelkező Trikdis SP231 okos riasztó. Itt értelem szerűen még több funkció érhető el és a kimenetek pedig irányításra használhatóak. Szenzorokkal, érzékelőkkel felvértezve ez már széles körű okos otthon megoldásokat is kínál. Vezeték nélküli riasztóként is telepíthető egy RF-MOD2 (RF-SH) bővítő modullal.

Népszerű a Trikdis GV17 kapuautomatizáló. A hagyományos telefonos megoldás mellett működik IP alapon is.

A Trikdis CG17 egy igazi Jolly-Joker, mivel egy kis fogyasztású és méretű önálló eszköz. Szintén rendelkezik SIM kártya foglalattal, így használható
  • Flottakövetésre (GPS modullal),
  • kis eszközök pl. étel-ital automaták, ATM-ek, de akár kisebb ingatlanok, pl nyaraló, iroda, lakás védelmére, mivel szünetmentes táp köthető rá
  • vagy csak irányító eszközként is, mivel több kontaktus rajta egyaránt ki és bemenetként is használható.

Ingyenes alkalmazás

Az IP alapon is! működő Trikdis termékeket a Protegus szolgáltatáson keresztül lehet felhasználóként elérni, ami a Trikis saját fejlesztésű szolgáltatása.

A Protegus webes és mobil alkalmazás ingyenesen érhető el minden platformon:

  • webes alkalmazásként (internet kapcsolattal bármilyen böngészőből)
  • Androidon a Play áruházból
  • IOS-t futtató Apple termékere az App store-ban
A Protegus szolgáltatás telepítő szempontból is rendelkezik egy óriási marketing előnnyel a konkurens termékekkel szemben.

Related Articles

Related Products