Közvetlen vezérlés a DSC PowerSeries panelekhez

Örömmel számolunk be egy fontos új fejlesztésről, ami a G16 kommunikátort érinti, melynek köszönhetően már közvetlenül vezérelhetőek a DSC PowerSeries panelek.

A Trikdis G16 kommunikátorral mostantól közvetlenül vezérelhetőek a DSC PowerSeries központok, köszönhetően a kétirányúvá módosított adatbusz csatlakozásnak.Így a Protegus alkalmazással a következő funkciók állnak rendelkezésre:

  • Élesítés / Hatástalanítás a felhasználói kódokkal;
  • A zónák állapotának ellenőrzése;
  • Zónák kiiktatása;
  • A zónák és partíciók automatikus feltérképezése.

Ezzel a G16 már nem csak a Paradox, az UTC Interlogix (Caddx), a Texecom központokat tudja közvetlenül irányítani, hanem a DSC rendszereit is.

Amennyiben más márkájú központhoz keresel kommunikátort, a G16T a megfelelő számodra, ahol az élesítéséhez / hatástalanításához csatlakoztathatod a kommunikátor kimenetét (OUT1) a panel zóna bemenetéhez kulcsos kapcsolóként.

Az alábbi videó a G16 beállítását egy DSC PowerSeries központon:

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Tags: G16, DSC, Power Series


Related Articles

10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 30.11.2018

Összeszedtük egy csokorba a 10 leggyakrabban célba találó érvünket, amivel a telepítő partnereinket meg tudjuk győzni, hogy vegyék fel a Trikdis termékeit az általuk ajánlott és rendszeresen telepített eszközök listájára. 1. Szélesebb kompatibili..

Read..

Related Products

G16 3G kommunikátor

G16 3G kommunikátor

Az G16 kommunikátor képes együttműködni Paradox, DSC, Caddx, Pyronix és egyéb gyártók riasztórendszereivel az adatokat mobil hálózaton keresztül továb..

49 725Ft Nettó: 41 438Ft

G16 GSM kommunikátor

G16 GSM kommunikátor

Az G16 kommunikátor képes együttműködni Paradox, DSC, Caddx, Pyronix és egyéb gyártók riasztórendszereivel az adatokat mobil hálózaton keresztül továb..

34 775Ft Nettó: 28 979Ft