Közvetlen vezérlés a DSC PowerSeries panelekhez

Örömmel számolunk be egy fontos új fejlesztésről, ami a G16 kommunikátort érinti, melynek köszönhetően már közvetlenül vezérelhetőek a DSC PowerSeries panelek.

A Trikdis G16 kommunikátorral mostantól közvetlenül vezérelhetőek a DSC PowerSeries központok, köszönhetően a kétirányúvá módosított adatbusz csatlakozásnak.Így a Protegus alkalmazással a következő funkciók állnak rendelkezésre:

  • Élesítés / Hatástalanítás a felhasználói kódokkal;
  • A zónák állapotának ellenőrzése;
  • Zónák kiiktatása;
  • A zónák és partíciók automatikus feltérképezése.

Ezzel a G16 már nem csak a Paradox, az UTC Interlogix (Caddx), a Texecom központokat tudja közvetlenül irányítani, hanem a DSC rendszereit is.

Amennyiben más márkájú központhoz keresel kommunikátort, a G16T a megfelelő számodra, ahol az élesítéséhez / hatástalanításához csatlakoztathatod a kommunikátor kimenetét (OUT1) a panel zóna bemenetéhez kulcsos kapcsolóként.

Az alábbi videó a G16 beállítását egy DSC PowerSeries központon:

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Tags: G16, DSC, Power Series


Related Articles

10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 30.11.2018

Összeszedtük egy csokorba a 10 leggyakrabban célba találó érvünket, amivel a telepítő partnereinket meg tudjuk győzni, hogy vegyék fel a Trikdis termékeit az általuk ajánlott és rendszeresen telepített eszközök listájára. 1. Szélesebb kompatibili..

Read..