Protegus mobil és webes alkalmazás

  • Protegus mobil és webes alkalmazás

Függetlenül attól, hogy szükséged van-e távfelügyeletre vagy nem veszel igénybe ilyen szolgáltatást, kétségtelenül hasznos, ha az eseményekről részletes értesítést kapsz az okostelefonodra, távolról élesíteni vagy hatástalanítani tudod a riasztó rendszered vagy irányíthatod az egyéb berendezéseidet. Ezt kínálja számodra a Protegus okos alkalmazás bármilyen riasztó rendszerhez!

Nem kell lecserélned a meglévő rendszered!

A Protegus magyar nyelven is elérhető mobil és webes alkalmazás bármilyen gyártótól származó riasztó központ esetében használható, köszönhetően a Trikdis által kínált kommunikátoroknak. Így nem kell egy teljesen új rendszert kifizetned, még csak át sem kell alakítani a meglévőt, csak illeszteni a megfelelő kommunikátort és a rendszeredhez. A legelterjedtebb gyártók központjaihoz, úgy mint Paradox, DSC, Pyronix, Texecom, Interlogix  és a kevésbé elterjedt típusokhoz is találsz csatlakoztatható típust, amivel a Trikdis a legszélesebb kompatibilitást nyújtja a piacon.

Értesítés minden eseményről

Mostantól te, a Felhasználó is megfelelően részletezett üzenetben értesülhetsz minden fontos eseményről. Ez nem csak a felügyeletnek lehet hasznos, mivel pontosan kiderül, mi, mikor és hol történt és melyik Felhasználó érintett. Például hazaért valaki a családból és hatástalanította a rendszert...

Távolról élesíthető vagy hatástalanítható a rendszer

Indulás után jutott eszedbe, hogy elfelejtettél élesíteni? Be kell engedned valakit, de nem szeretnéd megadni neki a riasztó jelszavát. Számtalan esetben jól jöhet, ha távolról is tudod kezelni a rendszeredet, ez a Protegus alkalmazással és a Trikdis kommunikátoraival nem gond.

Távolról irányítható eszközök

Még ennél is több dolog irányítása kerülhet ezzel a zsebedbe. Garázsajtó, kertkapu, világítás, fűtés, hűtés, szellőztető, öntözőrendszer. Bármilyen elektromosan vezérelhető rendszer összeköthető a Trikdis eszközeivel és távolról irányítható a működése.

Monitorozható szenzorok

Számos érzékelő típus csatlakoztatható és felügyelhető a Protegus alkalmazás segítségével. Nem csak a biztonságot szolgálhatja, információt nyújthat többféle területen, legyen az otthoni, munkahelyi vagy ipari felhasználás.

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Related Articles

Csatlakozz hozzánk, legyél Trikdis partner!

  • 27.07.2018

A TRIKDIS márkát 1996-ban alapították a Kaunas Műszaki Egyetem kutatói a "Jungtis" biztonsági céggel közösen, azzal a célkitűzéssel, hogy megbízható és gyorsan telepíthető riasztó kommunikátorokat fejlesszenek, amik segítik a biztonsági cégek növeked..

Read..

10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 30.11.2018

Összeszedtük egy csokorba a 10 leggyakrabban célba találó érvünket, amivel a telepítő partnereinket meg tudjuk győzni, hogy vegyék fel a Trikdis termékeit az általuk ajánlott és rendszeresen telepített eszközök listájára. 1. Szélesebb kompatibili..

Read..