10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

  • 10 ok, amiért a telepítő partnereink a Trikdist választották

Összeszedtük egy csokorba a 10 leggyakrabban célba találó érvünket, amivel a telepítő partnereinket meg tudjuk győzni, hogy vegyék fel a Trikdis termékeit az általuk ajánlott és rendszeresen telepített eszközök listájára.

1. Szélesebb kompatibilitás, mint a gyártók saját megoldásainál

Ez az egész történet úgy kezdődött, hogy egy DSC 1565-2P típusú központhoz kellett volna Ethernet kommunikátort találni. A DSC saját kommunikátora nem volt kompatibilis a saját központjával, így alternatívát kellett találni. A Trikdis Ethernet kommunikátora azon kívül, hogy képes volt ellátni ezt a feladatot, még számos más előnnyel járt, pl. a Protegus alkalmazás teljesen ingyenes. Sajnos általában ezt az eredményt láttuk a nagy gyártók egyéb eszközeinél is.

2. Adatbuszra vagy soros portra köthető kommunikátorok

Jó megoldás a TIP RING (PSTN) interfészre bármilyen kommunikátort kötni, de hátrány a lassabb kommunikáció, a hosszabb telepítési idő, a panel programozás igénye stb. A Trikdis egyedülálló módon adatbuszra vagy soros portra köthető kommunikátorokat is kínál és ezek a nagyobb gyártók népszerűbb modelljeivel kompatibilisek.

3. Gyors telepíthetőség

Éppen az adatbuszos megoldásból adódóan a telepítési ideje egy-egy eszköznek akár a töredéke is lehet.

4. Egy programozószoftver az összes Trikdis eszközhöz

Minden Trikdis eszközt ugyanabból a programozószoftverből lehet elérni, így a tanulási folyamat lerövidül mivel ugyanazok a funkciók ugyanott és ugyanabban a formában érhetők el. Az ismerős környezetet pedig utána rutin szerűen és gyorsan lehet használni.

5. Távolról is programozható kommunikátorok és riasztók

Az imént említett programozószoftverrel, akár távolról is módosítható bármelyik IP alapú rendszer és természetesen működik a hagyományos SMS formátum is. Ráadásul a korábban programozott eszközök listáját egy legördülő listából ki lehet választani.

6. SP231 riasztó panel 2 SIM kártya foglalattal

Nincs szükség külön kommunikátorra a Trikdis saját riasztó központja esetében. A szokásos módok mellett IP kommunikációra is képes megoldással teljes körűen irányítható a rendszer a Protegus okos alkalmazással, így az okos otthon funkciók eleve adottak.

7. Párhuzamos kommunikáció az ügyfél és a felügyelet felé

Minden Trikdis eszköz esetében érvényes, hogy az ügyfél és a felügyelet felé is párhuzamosan képes kommunikálni és minden esetben beállítható legalább egy biztonsági csatorna, ha az alapértelmezett valamiért nem működne.

8. Böngészőből is elérhető a Protegus felhasználói alkalmazás

Nem csak Android és IOS rendszeren, hanem böngészőből is elérhető a Protegus felhasználói alkalmazás. Leggyakrabban vállalkozások, irodaházak esetében hasznos, ha a Biztonsági szolgálat vagy a Portás a böngészőbe belépve látja a rendszer minden eseményét és igény esetén akár az irányítás is rábízható.

9. Saját logó a Protegus felhasználói alkalmazásban

Amikor egy telepítő elkészíti a rendszert és átadja a felhasználónak, az alkalmazás fejlécében az ő előre beállított logója jelenik meg, így a felhasználó minden használatkor látja és tudja kihez forduljon, ha újabb munkára szeretne megbízást adni.

10. CG17 az igazi Jolly Joker

A CG17 teljes értékű riasztóként, okos otthon vagy irányító (pl. kapu) eszközként és kommunikátorként is hadba fogható. Egyedülálló módon az 1 dedikált bemenet és 2 dedikált kimenet mellett a maradék 3 kontaktus rugalmasan használható fel. Azaz tud 4 zónás riasztó is lenni az eszköz 2 kimenettel, de lehet 5 kimenetes okos eszköz, 1 bemenettel a hibajelzésre. Szokás szerint a Protegus rendszerrel használható.

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Related Articles

Protegus mobil és webes alkalmazás

  • 27.07.2018

A legkorszerűbb megoldás, amennyiben okos riasztót keresel. A letisztult modern alkalmazás minden eseményről tájékoztat és teljes irányítást biztosít a felhasználó számára függetlenül a távfelügyelet igénybe vételétől.

Read..

Csatlakozz hozzánk, legyél Trikdis partner!

  • 27.07.2018

A TRIKDIS márkát 1996-ban alapították a Kaunas Műszaki Egyetem kutatói a "Jungtis" biztonsági céggel közösen, azzal a célkitűzéssel, hogy megbízható és gyorsan telepíthető riasztó kommunikátorokat fejlesszenek, amik segítik a biztonsági cégek növeked..

Read..

Közvetlen vezérlés a DSC PowerSeries panelekhez

  • 26.07.2018

Új fejlesztés: közvetlen vezérlés a DSC PowerSeries panelekhez

Read..